Cutter opent nederlandse dochteronderneming

The benefits of virtualization
16th April 2015

Cutter opent nederlandse dochteronderneming

CutterEurope

Cutter, de in de UK gebaseerde desktop virtualisatie experts, hebben vandaag aangekondigd de dochteronderneming Cutter Europe te openen in Nederland. Deze opening is het logisch gevolg van een lange succesvolle periode van het inrichten van werkplek omgevingen in Afrika en het Midden-Oosten.

De vestiging van een Europese dochteronderneming  is een belangrijke mijlpaal in de groei van Cutter, die ze in staat stelt hun marktleiderschap verder uit te breiden in het vasteland van Europa.

Cutter Europe, gevestigd in Eindhoven, zal haar expertise voor werkplek omgevingen aanbieden aan klanten in Nederland en de rest van Europa. Door te werken met de marktleiders op het gebied van desktop virtualisatie zoals VMWare en Citrix, naast de thin clients van onder andere HP, Igel en Fujitsu is Cutter in staat het beste te bieden op het gebied van werkplek oplossingen. De dochteronderneming heeft toegang tot alle centraal aanwezige middelen en kennis om de activiteiten in Nederland te ondersteunen teneinde technische kennis en kunde alsmede ondersteunende dienste op hoog niveau te kunnen bieden.

Andy Trevor, Managing Director van Cutter, zegt : ”De vestiging van Cutter Europe is een uiterst positieve keuze voor ons en bevestigt onze groei en succes in het leveren van gevirtualiseerde werkplekomgevingen.” Daarnaast zegt hij: “Dit geeft bestaande Oracle VDI klanten een stuk zekerheid, ook na de strategische beslissing van Oracle met betrekking tot Sun Ray en Oracle VDI, wij zetten ons in om te verzekeren  dat deze klanten zo veel mogelijk waarde uit hun investering in deze technology zullen halen. Onze kennis en kunde op dit vlak maakt dat we ze kunnen helpen hun omgeving zo lang als nodig operationeel te houden en dat we ze kunnen helpen met een migratie naar andere oplossingen wanneer dat nodig mocht zijn.”